Diensten:    
Gevelreiniging <  
Vloeronderhoud <  
Graffiti verwijderen <  
NonSlip <  
Reiniging op maat <  


Vloeronderhoud

Caltop biedt als dienst het onderhoud van alle mogelijke soorten vloeren. U kunt de vloer van uw keuze aanklikken voor specifieke informatie hierover.

Natuursteen
Voor de vloeren van natuursteen zijn vele soorten onderhoud mogelijk. Dit varieert van reinigen en normaal onderhoud tot slijpen, polijsten, kristalliseren en impregneren.

 

Linoleum
Caltop kan het complete onderhoud van vloeren waarop linoleum is gelegd verzorgen. U moet daarbij denken aan het onderhouden van de vloeren middels spray-methodes, maar ook het reinigen en in de was zetten van de linoleum vloer. De was is leverbaar in meerdere glanssoorten, variërend van mat tot waterlook hoogglans.

Tapijt
Caltop hanteert bij het reinigen van tapijten een drietal methodes, te weten droog, semi-droog en nat. Ook het vuilafstotend maken van tapijten behoort tot de mogelijkheden.

Impregneren
Door het impregneren wordt de ondergrond beschermd tegen vuil en wordt het onderhoud van de vloer uiteindelijk gemakkelijker. Het impregneren is mogelijk op natuursteen, keramische tegels en tapijt.

Overige vloeren
Ook voor het onderhoud van vloeren die buiten de bovenstaande categorieën heeft Caltop altijd wel een passende onderhoudsmethode. U kunt voor nadere informatie hierover contact met Caltop opnemen.

 

Magazijn:   
Overtocht 79-82   
Bodegraven   

Postadres:   
Postbus 774, 2400AT   
Alphen aan den Rijn   
 
06-28079130   
info@caltop.nl