Reiniging op maat:    
Daalimpex Foto`s <  
Era Bouw Foto`s <  
OCW Den Haag Foto`s <  


Diensten:    
Gevelreiniging <  
Vloeronderhoud <  
Graffiti verwijderen <  
NonSlip <  
Reiniging op maat <  


Reiniging op maat

Niet elk project valt binnen de noemer van de normale werkzaamheden die Caltop uitvoert. Caltop zoekt daarom waar nodig de mogelijkheid om in samenspraak met haar klanten bijzondere en/of grootschalige projecten uit te voeren. Het is in het verleden voorgekomen dat Caltop voor dergelijke bijzondere projecten specialistische apparatuur heeft ontwikkeld, om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Hiervan zijn een aantal voorbeelden te noemen. U kunt voor nadere informatie over deze projecten op het project klikken, waarna u wordt door-gelinkt naar dit specifieke project.

Bijzondere projecten

 1. Grootschalige gevel-, vloer- en dakreiniging bij Daalimpex B.V.
  Een grote klant van Caltop is Daalimpex B.V. Daalimpex is gespecialiseerd in gekoeld opslag en gekoeld transport. Caltop voert het onderhoud uit van de binnen- en buitengevels van de vele panden van Daalimpex. Gelet op de enorme omvang van deze panden heeft Caltop in samenspraak met Daalimpex een deel van haar apparatuur zodanig aangepast dat deze specifiek bestemd is voor dit specialistische onderhoud. Inmiddels heeft Caltop meer dan 25.000 m² gefaseerd aan gevels gereinigd. Daarnaast heeft Caltop voor deze klant de zwaar verontreinigde betonvloer van een aangekocht pand gereinigd met een hoge druk reiniging van 500 BAR warm water, waardoor de vloer daarna geschikt was voor de opslag. De oppervlakte van de vloer van dit pand bedroeg meer dan 20.000 m².

  Om te zien hoe deze reinigingprocessen in hun werk zijn gegaan, kunt u gaan naar de pagina Daalimpex Foto's.

 2. Epoxyvloeren verwijderen Era Bouw B.V. te Zeist
  Een ander specialistisch project is het verwijderen van epoxyvloeren voor Era Bouw / Hamoen Schilderwerken. Hierbij heeft Caltop oude epoxy dekvloeren geheel verwijderd zodat er een goede basis voor de nieuw te leggen epoxyvloeren is ontstaan. Caltop heeft voor het uitvoeren van deze werkzaamheden de beschikking over grote schuurmachines uitgerust met speciale diamant schuursystemen. Hierdoor is het eveneens mogelijk om de machines in te zetten voor marmeronderhoud, het schuren van beton en het verwijderen van vloerbedekking en lijmresten.

  Voor een voorbeeld van deze werkzaamheden kunt u klikken op de volgende link: Era Bouw Foto's

 3. Grootschalig project kleuring voegen
  Voor een klant, waarbij de verkeerde kleur voegsel was gebruikt bij de aanbouw van zijn nieuwe pand heeft Caltop met gebruikmaking van een 1-component PU-coating de voegkleur van lichtgrijs naar mat-zwart weten te brengen. In totaal is hiervoor 26 kilometer voegwerk behandeld. Hiervoor heeft Caltop een apparaat ontwikkeld dat maatwerk voor deze specifieke klus mogelijk maakte.

 4. OCW Den Haag - reiniging zwembaden en sporthallen
  Voor de Gemeente Den Haag heeft Caltop een groot aantal zwembaden een NonSlip behandeling gegeven. Hierna kwam vanuit OCW Den Haag de vraag of Caltop een oplossing kon bieden voor het verwijderen van roestaanslag op tegels, waarna in samenspraak met de klant een specialistische reiniging van de tegels in zwembaden en sporthallen heeft plaats gevonden. Inmiddels reinigt Caltop jaarlijks de diverse zwembaden en sporthallen.

  Voor enkele foto's behorend bij dit project kunt u gaan naar de pagina OCW Den Haag Foto's.

 

Magazijn:   
Overtocht 79-82   
Bodegraven   

Postadres:   
Postbus 774, 2400AT   
Alphen aan den Rijn   
 
06-28079130   
info@caltop.nl